tiistai 22. marraskuuta 2011

Paahdettu Porokeitto

Lihojen ja kasvisen paahtamisesta tulee mukavasti lisää makua keittoon!

700g luullista keittolihaa 

Liemi ainekset:
pala porkkanaa
pala sipulia
pala selleriä
pala palsternakkaa
2 laakerinlehteä
2 oksaa rosmariinia
8 katajanmarjaa
2 valkosipulia

Keittokasvikset:
4 porkkanaa
200g palsternakkaa
200g selleriä
6 perunaa
1 sipuli

Öljyä uunivuoka ja asettele lihat siihen. Kuori liemikasvikset ja lohko uunivuokaan. Lisää mausteet kokonaisina. Paahda 225C n.30min. Kaada kaikki uunivuoasta kattilaan. Kaada vettä niin, että ainekset peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää suolaa. Keitä kunnes liha mureaa n.2h. Lisää tarvittaessa vettä.  Siivilöi liemi ja kaada takaisin kattilaan. Rapsi liha luista ja kuutioi sopivan kokoisiksi paloiksi. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää tarvittessa vettä. Kuori ja kuutioi kasvikset. Halutessasi voit myös paahtaa ne uunissa ennen keittoon lisäystä. Lisää kasvikset kattilaan ja keitä napakan kypsiksi. Lisää lihat ja anna kiehua muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...