Lapsuuteni suurin herkku oli paprikakermajuusto. Tämän grilliherkun maku vei suoraan tuohon lapsuuden makumuistoon. En taas osaa yhtään sanoa mistä ajatus lähti, mutta kaupassa kärryihin vain päätyi suippopaprikoita, pekonia ja voimakasta koskenlaskijaa. Eikä sillä idean alkuperällä niin väliä ole kunhan lopputulos on herkullinen. Tällä kertaa se todellakin oli sitä, oivallinen lisuke grillatuille lihoille.
Seuraavalla kerralla jätän kuitenkin paprikoiden lakin kiinnittämättä. Eivät nimittäin millään ilveellä pysyneet paikoillaan. Juuston valuminen kannattaa siis estää pekonilla ja coctailtikuilla.
Grillatut suippopaprikat pekonilla ja koskenlaskijalla:
4 suippopaprikaa1 pkt pekonia
1 pkt voimakast koskenlaskijaa
coctailtikkuja
öljyä
Leikkaa paprikoiden kanta irti ja poista siemenet. Viipaloi koskenlaskija ja täytä paprikat viipaleilla. Sulje paprikat pekonilla ja coctailtikuilla. Kääri jokaisen paprikan ympärille kaksi viipaletta pekonia. Ripottele pinnalle hiukan öljyä. Grillaa kunnes pekoni on rapeaa ja paprikoiden kuori on hiukan mustunut. Herkuttele!
Oi! Tää kuulostaa ihan todella herkulliselta. :) Menee testiin!
VastaaPoistaHyvää oli, toivottavasti onnistuu ja maistuu.
Poista